Να στείλετε μήνυμα

Σχεδιάγραμμα ακρίβειας που αλέθει τα τμήματα κύβων καρφιτσών διατρήσεων PG για την εργασία

1PCS
MOQ
Negotiable
τιμή
Σχεδιάγραμμα ακρίβειας που αλέθει τα τμήματα κύβων καρφιτσών διατρήσεων PG για την εργασία
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Μάρκα: Kinyet
Αριθμό μοντέλου: Καρφίτσες διατρήσεων PG
Προσαρμοσμένη υποστήριξη: COEM, ODM
Τύπος προϊόντων: Τμήματα φορμών διατρήσεων
Υλικό: Καρβίδιο/το κεραμικό /HSS κ.λπ.
Περιλάβετε την τεχνολογία: Κυλινδρική λείανση, PG, κοπή καλώδιο-ηλεκτροδίων, κ.λπ.
Επεξεργασίες επιφάνειας: Πολωνική ή λεπτή λείανση
Προδιαγραφή: Προσαρμοσμένος
Επίστρωμα: Για να καθοριστούν ανά απαιτήσεις σας
Ακρίβεια: ±0.001mm
Τραχύτητα επιφάνειας: RZ~~0.2um/F1.0mm/λ.
πλεονεκτήματα: Υψηλή ακριβούς και σταθερής ποιότητα αντοχής,
ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ: Αποδεκτός
Χρήση: Εργασία σφράγισης
Υψηλό φως:

καρφίτσες διατρήσεων ακρίβειας

,

Σφραγίζοντας καρφίτσες διατρήσεων εργασίας

,

Σφραγίζοντας τμήματα κύβων εργασίας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Kinyet
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: Καρφίτσες διατρήσεων PG
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1. Θα επιλέξουμε τη σωστή συσκευασία σύμφωνα με τη μορφή του προϊόντος. Συνήθως επιλέξτε το πλαστικό
Χρόνος παράδοσης: 3 ή περισσότερες ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T κ.λπ.
Δυνατότητα προσφοράς: 10*1000pcs/month
Περιγραφή προϊόντων


Σχεδιάγραμμα ακρίβειας που αλέθει τις καρφίτσες διατρήσεων PG, τμήματα κύβων διατρήσεων για την εργασία

 

Τομέας εφαρμογής:
Το οπτικό σχεδιάγραμμα που αλέθει (PG) είναι μια δημοφιλής ακρίβεια επεξεργαμένος τον τρόπο στη μηχανή, κυρίως χρησιμοποιημένος για να επεξεργαστεί τα μέρη κλειδί στην ακρίβεια ο εξοπλισμός όπως η διάτρηση πεθαίνει συστατικά και φόρμα διατρήσεων, και είναι κατάλληλος για και των υλικών υψηλός-σκληρότητας.


Λεπτομέρειες προϊόντων- Καρφίτσες διατρήσεων PG

1.Surface τραχύτητα: RZ~~0.2um/F1.0mm/λ.

2.Accuracy: ±0.001mm

3.Customization: Απολύτως προσαρμογή. Δεν υπάρχει κανένα τυποποιημένο απόθεμα για αυτήν την σειρά προϊόντων, και μόνο οι μεταβλητές διαταγές γίνονται αποδεκτές. Παρακαλώ επισυνάψτε τα σχέδια CAD drawings/3D στη διακήρυξή σας, σας ευχαριστεί.

4.Suitable υλικό: Καρβίδιο βολφραμίου, κεραμικός και HSS κ.λπ., ιδιότητες όπως κατωτέρω:

Υλικό Υλικές ιδιότητες
καρβίδιο: Το τσιμενταρισμένο καρβίδιο είναι μια μεταλλουργική σύνθετη σύσταση σκονών από το ένα σκληρότερο
υλικές φάσεις (π.χ. καρβίδιο βολφραμίου) και ένα δεσμευτικό υλικό (π.χ. κοβάλτιο). Είναι ένα εξαιρετικά σκληρό υλικό, που χαρακτηρίζεται από την υψηλή αντοχή μια θερμική σταθερότητα. Χρησιμοποιείται στους διάφορους τομείς που απαιτούν τα εργαλεία ή τα συστατικά για να είναι ιδιαίτερα wear-resistant. Έναντι του χάλυβα κύβων, είναι δυσκολότερο στη μηχανή και έχει ένα υψηλότερο υλικό κόστος, αλλά η ζωή υπηρεσιών της είναι συχνά αρκετοί χρόνοι πιό μακροχρόνιοι από αυτός του χάλυβα κύβων.
κεραμικός: _κεραμικός υλικό έχω καλός υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση και παίζω ένας αποφασιστικός ρόλος υψηλής θερμοκρασίας εφαρμογή ο συνεχής λειτουργώ θερμοκρασία σειρά 180 °C περισσότερο από 1200 °C. Έναντι των μεταλλικών υλικών, η κεραμική οξειδίων θεωρείται ανθεκτική στη χημική επίθεση, ειδικά στις όξινες και αλκαλικές λύσεις. Κοινός περιλάβετε την αλουμίνα, zirconia, καρβίδιο του πυριτίου, κεραμική νιτριδίων πυριτίου
HSS: Χάλυβας υψηλής ταχύτητας με την ανώτερες αντίσταση και την ανθεκτικότητα γδαρσίματος για τη γενική χρήση. Χρησιμοποιείται συνήθως στη μικρούς παραγωγή batch ή τους τομείς με τις υψηλές απαιτήσεις στην υλική ανθεκτικότητα.

 

Περιλάβετε την κατεργασία της τεχνολογίας:

  • Κατεργασία του τύπου: Πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία με έναν σχεδιαστή. Ο σχεδιαστής απεικονίζει τη γραφική παράσταση που υποβάλλεται σε επεξεργασία στην ταινία, και η ταινία κολλιέται στην οθόνη προβολής και διορθώνεται έπειτα. Ο επεξεργαστής θα εκτελέσει τη διαδικασία σχηματοποίησης σύμφωνα με τη σχηματοποίηση στην ταινία.
  • Περιλάβετε την τεχνολογία παραγωγής: Κυλινδρική λείανση, εσωτερική κυκλική λείανση, οπτική λείανση σχεδιαγράμματος, επίπεδη λείανση, νήμα που επεξεργάζεται στη μηχανή, μέση κοπή καλωδίων ταχύτητας, αργόστροφη κοπή καλωδίων, απαλλαγή καθρεφτών που επεξεργάζεται και ούτω καθεξής.
  •  

Σχεδιάγραμμα ακρίβειας που αλέθει τα τμήματα κύβων καρφιτσών διατρήσεων PG για την εργασία 0

Γιατί μας επιλέξτε:

1.Advanced τεχνολογία: Οι σύνθετες μορφές και οι διάφορες δομές μπορούν να διαμορφωθούν γρήγορα και κράτησαν ακριβής.
2.Efficient επεξεργασία: Σύντομος κύκλος παραγωγής και γρήγορη παράδοση, για να εξασφαλίσει πρόγραμμα αποστολών σύμφωνα με την ημερομηνία παράδοσης.
3.Product ποιότητα: Ποιότητα που εξασφαλίζεται συνεπής. Υψηλή ακρίβεια, μέχρι ±0.003mm.
4.Confidentiality σύστημα: Τριπλά μέτρα εμπιστευτικότητας που προστατεύουν. Εάν χρειάζεστε, μπορούμε να υπογράψουμε ένα NDA (συμφωνία μη κοινοποίησης), να ενισχύσουμε πιό σίγουροι.
5.High-τέλος και πλήρως εξοπλισμένος: Σημαντική ικανότητα επεξεργασίας, πολλαπλάσιες γραμμές παραγωγής, προηγμένος εξοπλισμός, επαγγελματικές ενισχυτικές εγκαταστάσεις.
6. οικονομικώς αποδοτικός: Το λογικό σχέδιο και η υλική επιλογή μας οδηγούν σε μια ανταγωνιστική τιμή, έτσι ώστε να μπορεί να βοηθήσει να σας προσφέρει περισσότερη ευνοϊκή τιμή των ίδιων προϊόντων επιπέδων.

Εστίαση Kinyet στη σχετικές την υλικές έρευνα και ανάπτυξη βολφραμίου όλη την ώρα. Μέσω συνεχώς να εισαγάγει τη νέα τεχνολογία και την αύξηση που επενδύουν στον εξοπλισμό παραγωγής υψηλών σημείων, Kinyet είναι σε θέση να προσφέρει τη λύση φορμών με την υψηλός-ποιότητα-τιμή-αναλογία, να περιλάβει τη υψηλή ακρίβεια, την υψηλότερη ζωή σχεδίασης και το οικονομικώς αποδοτικό κ.λπ. Τώρα Kinyet συγχωνεύεται με Drow. Με αυτόν τον ισχυρό συνδυασμό, θεωρήστε ότι θα δημιουργήσουμε περισσότερα άριστα προϊόντα για τον καταναλωτή στο μέλλον!

Σχεδιάγραμμα ακρίβειας που αλέθει τα τμήματα κύβων καρφιτσών διατρήσεων PG για την εργασία 1


Ποιοτικά κριτήρια
1.Wear αντίσταση

2.Precision.
3.Corrosion αντίσταση
4.Impact δύναμη

5.Toughness

6.Modulus της ελαστικότητας, ακαμψία

7.Transverse δύναμη ρήξης. Κ.λπ.


FAQ

Q1: Παράγετε την ειδικά φόρμα διατρήσεων ή τα τμήματα κύβων διατρήσεων;
Α: Ναι, ειδικευόμαστε στην προσαρμοσμένη φόρμα κατασκευάζουμε και μεταφράζουμε την πιό σύνθετη ιδέα κύβων διατρήσεων στην πραγματικότητα, τα τμήματα φορμών διατρήσεων που κατασκευάζονται από μας σχεδιάζονται και προσαρμόζονται για τις διάφορες απαιτητικές εφαρμογές και τα υλικά ποικιλίας!
Q2: Εάνθέλουμενα συνεργαστούμεμεσας, είναιδυνατόνα πάρειηεμπιστευτικότητα;
Α: Σίγουρες, όλες οι πληροφορίες σας συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών επιχείρησης, σχέδια, λεπτομέρειες PO θα κρατηθούν εμπιστευτικές, μπορούμε υπογεγραμμένο NDA εάν θέλετε (συμφωνία μη κοινοποίησης).
Q3: Ποιαείναιηδιαδικασίακαταβολήςσας;
Α: Ισορροπία T/T 30% ως κατάθεση, και 70% πριν από την παράδοση. Θα σας παρουσιάσουμε τις φωτογραφίες των προϊόντων και των συσκευασιών προτού να πληρώσετε την ισορροπία.
Q4: Πώς κρατάτε τη μακροπρόθεσμη και καλή σχέση με την επιχείρησή μας;
Α: 1. Συνεπής ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή για να εξασφαλίσει το όφελος πελατών μας
2. Σεβόμαστε κάθε πελάτη ως φίλο μας. Κάνουμε ειλικρινά επιχειρήσεις και κάνουμε τους φίλους με τους, οπουδήποτε και να προέρχονται από.

Q5: Είστεέναεργοστάσιοήεμπορικήεπιχείρηση;
Α1: Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής της βιομηχανίας εργαλείων υλικού ακρίβειας για τις δεκάδες των ετών. Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας. Εγγυώμαστε τα προϊόντα ότι μας είναι τιμή εργοστασίων, πολύ φτηνός και ανταγωνιστικός.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 86-15622340665
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)