Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Γραμμή Παραγωγής

1.Advanced τεχνολογία: Οι σύνθετες μορφές και οι διάφορες δομές μπορούν να διαμορφωθούν γρήγορα και κράτησαν ακριβής.
2.Efficient επεξεργασία: Σύντομος κύκλος παραγωγής και γρήγορη παράδοση, για να εξασφαλίσει πρόγραμμα αποστολών σύμφωνα με την ημερομηνία παράδοσης.
3.Product ποιότητα: Ποιότητα που εξασφαλίζεται συνεπής. Υψηλή ακρίβεια, μέχρι ±0.003mm.
4.Confidentiality σύστημα: Τριπλά μέτρα εμπιστευτικότητας που προστατεύουν. Εάν χρειάζεστε, μπορούμε να υπογράψουμε ένα NDA (συμφωνία μη κοινοποίησης), να ενισχύσουμε πιό σίγουροι.
5.High-τέλος και πλήρως εξοπλισμένος: Σημαντική ικανότητα επεξεργασίας, πολλαπλάσιες γραμμές παραγωγής, προηγμένος εξοπλισμός, επαγγελματικές ενισχυτικές εγκαταστάσεις.
6. οικονομικώς αποδοτικός: Το λογικό σχέδιο και η υλική επιλογή μας οδηγούν σε μια ανταγωνιστική τιμή, έτσι ώστε να μπορεί να βοηθήσει να σας προσφέρει περισσότερη ευνοϊκή τιμή των ίδιων προϊόντων επιπέδων.

Dongguan Drow Precision Alloy Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

OEM / ODM

Το Drow καθιερώνεται το 2012. Εστίαση στο υλικό καρβιδίου βολφραμίου για τις δεκάδες των ετών. Για να διευρύνει την επιχείρηση της επιχείρησης και να ενισχύσει τη δυνατότητα κατεργασίας, Drow που αποκτά Kinyet Mold&Die Company το 2015. Με αυτόν τον ισχυρό συνδυασμό, θεωρήστε ότι θα δημιουργήσουμε περισσότερα εξαιρετικά προϊόντα για τον καταναλωτή στο μέλλον! Πάντα προσφέροντας στους πελάτες τα άριστα υλικά βολφραμίου, οι επαγγελματικές λύσεις φορμών και τα σταθερά εργαλεία ποιοτικού καρβιδίου είναι αποστολή της επιχείρησής μας.

Ε & Α

Εστίαση στη σχετικές την υλικές έρευνα και ανάπτυξη βολφραμίου. Με την ισχυρή ομάδα Ε&Α μας, μπορούμε πάντα να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκο είναι.
Ικανότητα πυρήνων:
1.High-τέλος εξοπλισμός
2.Stable ποιότητα
3.On-χρόνος παράδοση
4.Comprenhensive υπηρεσία
 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Chen
Τηλ.: : 86-15622340665
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)