Τσιμενταρισμένη Co. καρβιδίου Zhuzhou XinHua, ΕΠΕ.

 

Ένθετα ένθετο-στροφής κοπής καρβιδίου, αλέθοντας ένθετα, ένθετα κεραμομετάλλων και ένθετα αλουμινίου. 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Zhuzhou XinHua Cemented Carbide Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας καταχωρήσιμα ένθετα καρβιδίου για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Γεια, εξετάσαμε τα προϊόντα σας σήμερα το πρωί, η ποιότητα των ενθέτων στροφής χυτοσιδήρου υπερβαίνει τις προσδοκίες, μπορεί να αντικαταστήσει το παρόν ιαπωνικό εμπορικό σήμα products.thanks για όλες τις υποστηρίξεις σας!

—— Paulo

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Zhuzhou XinHua Cemented Carbide Co., Ltd.

  Μια γραμμή παραγωγής είναι ένα σύνολο διαδοχικών διαδικασιών που καθιερώνονται σε ένα εργοστάσιο όπου τα υλικά τίθενται μέσω μιας διαδικασίας καθαρισμού για να παραγάγουν ένα τελικό προϊόν που είναι κατάλληλο για την προς τα εμπρός κατανάλωση ή τα συστατικά συγκεντρώνονται για να κάνουν ένα τελειωμένο άρθρο.
   

  Οργάνωση μια νέα γραμμή παραγωγής σκονών καρβιδίου βολφραμίου, εξασφαλίζουμε την ποιότητα των προϊόντων και τη σταθερότητα. Υιοθετημένο με τη μέθοδο προηγμένης παράγοντας τεχνολογίας και ποιοτικού ελέγχου, μπορεί να μειώσει το κόστος παραγωγής για την υψηλή - σκόνη καρβιδίου ποιοτικού βολφραμίου, για να εξασφαλίσει την ποιοτική σταθερότητα της σκόνης καρβιδίου βολφραμίου, και να παρέχει υψηλό - ποιότητα, την υψηλή σταθερότητα, και τα υλικά καρβιδίου υψηλής αγνότητας για τη γραμμή παραγωγής.

   
  Έχουμε 4 γραμμές παραγωγής με περισσότερους από 60 εργαζομένους. Οι διαδικασίες περιλαμβάνουν τη συντριβή, την τήξη και τον περαιτέρω καθαρισμό. Τα πρώτα μέρη, οι πρώτες ύλες πρέπει να πιεστούν από τις μηχανές Τύπου, κατόπιν έρχεται valenite προϊόντα καρβιδίου. Κατόπιν το QC τμήμα θα ελέγξει τα προϊόντα και θα τεθούν στις συμπυκνώνοντας μηχανές για να οριστικοποιήσουν τα σχέδια. Μετά από αυτήν την διαδικασία οι εργαζόμενοί μας θα το παραδώσουν στη λείανση του τμήματος για να γυαλίσουν την επιφάνεια και να τελειώσουν τη διαδικασία. 

   
 • OEM / ODM

  OEM/ODM προσφορές υπηρεσιών

   

  Χαιρετίζει όλα τα προγράμματα OEM/ODM

   

  Έχουμε την εμπειρία, την ικανότητα, και τους πόρους Ε&Α για να κάνουμε οποιαδήποτε ολοκλήρωση OEM/OEM μια επιτυχία πυράκτωσης!

   

  Το xinhua Zhuzhou είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστος με το κλειδί στο χέρι κατασκευαστής με τη δυνατότητα να παρουσιαστούν οι έννοιες και οι ιδέες σας στις βιώσιμες λύσεις υπολογισμού. Εργαζόμαστε με τα στάδια ατόμων και επιχειρήσεων καθόλου του σχεδίου και κατασκευάζουμε, από την έννοια που τελειώνει, σε μια ιδιαίτερα προσπάθεια να σας φέρουν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες επιπέδων βιομηχανίας σε.

   

  Μόλις παράσχει ο πελάτης σε μας τις πληροφορίες έννοιας και τις λεπτομερείς προδιαγραφές, θα τους δηλώσουμε για το συνολικό κόστος για το σχέδιο, τη διαμόρφωση πρωτοτύπου, και το εκτιμώμενο κόστος ανά μονάδα προτού να αρχίσει το πρόγραμμα. Το Xinhua θα λειτουργήσει με τους πελάτες έως ότου ικανοποιούν και όλες οι αρχικές απαιτήσεις σχεδίου καλύπτονται, και το προϊόν αποδίδει ακριβώς στις προσδοκίες των πελατών. Από τις υπολογιστής--ενότητες και στα ενσωματωμένα ενσωματωμένα συστήματα και τις έτοιμες πλατφόρμες εφαρμογής, δικοί μας υπηρεσίες OEM/ODM καλύπτουν τον πλήρη κύκλο ζωής προγράμματος.

   

  Το xinhua Zhuzhou είναι επικυρωμένη ISO9001 επιχείρηση. Διατηρούμε τα αυστηρά ποιοτικά πρότυπα στις διαδικασίες παραγωγής μας, και εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα περνούν από τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.

  OEM/ODM υπηρεσίες

   

  Προκειμένου να ικανοποιηθεί η ζήτηση του στην αγορά και να παρασχεθεί η κατάλληλη λύση, προσφέρουμε την προσαρμοσμένη υπηρεσία σχεδίου και ολοκλήρωσης για την αγορά ενθέτων.

 • Ε & Α

  Έρευνα και ανάπτυξη

   

  Zhuzhou XinHua Cemented Carbide Co., Ltd.

   

  οι εκατοντάδες πωλήσεων επιχείρησής μας τεμνόντων εργαλείων προτύπων του ISO προτύπων στην κινεζική τοπική αγορά αλλιώς καλά ως θάλασσες πλεονάσματος περιλαμβάνουν την Ταϊβάν, Νοτιοανατολική Ασία, Αμερική, Νότια Αμερική.

   

  Εκτός από CNC η στροφή παρεμβάλλει τα ένθετα άλεσης, και το κεραμομέταλλο που τα τέμνοντα εργαλεία, η επιχείρηση παράγουν σε καλό σε οποιαδήποτε προσαρμοσμένα ένθετα καρβιδίου βολφραμίου.

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhuzhou XinHua Cemented Carbide Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Joy Zhu

Τηλ.:: 86-731-28180666

Φαξ: 86-731-28180666

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)